Bezele a la bebe

de nadina73 in Dulciuri, 31 Mai 2010 | 8122 vizualizari

 

Sunt facute de sotul meu. Cu ceva am contribuit si eu...am facut poze. Eu doar le-am scos din tava si am facut poze hihihihih

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri de ou
  • 200 zahar tos
  • 1 lingura suc de lamaie
  • un varf de cutit de sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele a la bebe:

Se bat bine albusurile cu un varf de cutit de sare, apoi se pune sucul de lamaie si se bat bine. Se pune zaharul si se bate pana spuma devine albicioasa si tare

Se pune in pistolul de forme  sau in punga cu colt taiat si se pun in tava unsa cu putin ulei .

Se coc cu usa la cuptor intredeschisa pana se usuca bine, aproximativ 30 minute depinde de cuptor.

Din aceste cantitati ies aproximativ 50 bucati

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele a la bebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

mariac 1

03.06.2010, 00:26

Betty96 1

06.07.2013, 10:45

Am o intreebare..bezelele trebuie sa fie moi in interior sau tari??

nadina73 1

10.07.2013, 16:08

Nu sant moi in interior,sant crocante

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bezele colorate